WAAR KEN JE ONS VAN?

Wij zijn 110forlife. Een vriendengroep uit Eindhoven.

Je kan ons kennen van onze muziek op Spotify.  Ons bekendste nummer "All these" heeft inmiddels meer dan 1.000.000 streams. 

Je kan ons kennen van onze live shows. Een keer per jaar geven wij met veel plezier een release party.  

Je kan ons ook kennen van onze socials. Hier posten wij leuke filmpjes van onze vakanties, shows en weekenden. 

Volg jij ons al?

WAAR STAAT 110FORLIFE VOOR?

Wij bruisen van de energie en staan altijd vol met ideeën. We halen het beste uit onze projecten. Of het nu gaat om het bedenken van een nieuw nummer, het opzetten van een live show, het creëren van videocontent of het ontwerpen van kleding, alles wat we doen, doen we met 110%.

Als wij gaan, dan gaan we voor 110 procent.

When we go, we go for more.

 

HOE HET ALLEMAAL BEGON

Vanaf 2014 is Niek, de grondlegger van 110forlife, actief op socials. Startend op YouTube en vervolgens zijn passie muziek voortgezet op Spotify. En dat is niet onopgemerkt gebleven. Vele trouwe volgers volgden hem.

In 2019 kwam het eerste album 110forlife uit welke hij samen met de overige leden van 110forlife heeft opgenomen. De nummers "Ik wil Bier" en "Pardoes Efteling remix" werden enthousiast ontvangen. 110forlife was een feit. Dit smaakte naar meer. 


WE STELLEN ONS GRAAG AAN JE VOOR...


NIEKK

Hoi, ik ben Niek. Ik ben editor, producer, designer en artiest. Best veelzijdig dus. :-) Ik heb al aardig wat nummers op mijn naam staan, daar ben ik best trots op. Inmiddels alweer 3 albums ge-released, waarvan 1 album boven de 1.000.000 streams. Niet slecht toch?

In 2023 ben ik afgestudeerd als AV-Specialist op het Sint Lucas in Eindhoven. Veel vette edits al mogen maken.

Ik ben de grondlegger van de 110forlife community. Ik kan wel zeggen dat ik een lopende ideeënbus ben. Geen dag gaat er voorbij zonder weer iets nieuws te hebben bedacht. Ik jaag mijn (ideeën en) dromen achterna en hoop iedereen daarmee te inspireren.

Volg mij


JASPERR

Mijn naam is Jasper en ik ben een creatieve duizendpoot. Als Editor, DOP, Designer en muzikant vervul ik verschillende rollen. Een van mijn bekendste nummers is "All These", dat ik samen met Niekk heb uitgebracht en al meer dan 1.000.000 streams heeft behaald.

Volg mij

MEESYBOY93000

Ik ben Mees en ik ben een Producer, designer, muzikant en entertainer. Ik vindt het erg leuk om shows te geven . Dit doe ik dan ook echt in mijn eigen stijl samen met 110forlife.

 

Volg mij  


DJ JOEP

Ik ben Joep en ik ben de DJ van 110! Ik ben een leerling van de legendarische Lady Aida en haar house invloeden zijn nog altijd terug te horen in mijn draaistijl. Samen met 110forLife verzamel ik housepareltjes in de CARL 2.0 “Met de Boy$” playlist!

 

Volg mij 

NOJIM

Mijn naam is Jim en ik ben muzikant en jeugdwerker en ik hoop mensen blij te maken op mijn eigen manier en door mijn muziek natuurlijk. Ik ben met muziek om me heen opgegroeid en ik vind het leuk om muziek te maken. Ook het geven van een showtje en mensen entertainen vind ik erg leuk.

Volg mij

VIEZE BECKY

Ik ben Vieze Becky en ik ben veel te vinden op 110forlife. Op onze instagram pagina plaats ik veel grappige filmpjes. Ik hoop dat jullie kunnen lachen door wat wij meemaken als vriendengroep.

 

 

Volg mij